Bereikbaarheid tijdens wegwerkzaamheden

Vanaf maandag 22 augustus tot en met vrijdag 4 november 2022 is het museum alleen bereikbaar via de ventweg die langs het museum loopt. In deze periode wordt op de Hilversumseweg (N525) ter hoogte van ons museum een voorrangsplein aangelegd met duidelijke oversteekplaatsen voor voetgangers en fietsers. Doel is om de verkeers- en oversteekveiligheid te bevorderen.

Via de ventweg de toegang tot Geologisch Museum Hofland en de GNR-parkeerplaats toegankelijk.

Wat betekent dit voor de museumbezoeker?

Vanuit Hilversum

Voor fietsers zijn er geen beperkingen.

Wij adviseren autobestuurders te parkeren op de parkeerplaats van de dagcamping gelegen aan de Hilversumseweg op 10 minuten wandelen van het museum.
Een alternatief is om via Bussum en de A1 (Route 1) of via A27 en de A1 (Route 2) te rijden en op de A1 de afslag 9 te nemen richting Hilversum. Daarna op de Hilversumseweg de borden volgen naar het museum (zie tweede afbeelding voor de locatie van de borden). Via de Vredelaan, de Langsakker en de ventweg kan het museum en de GNR-parkeerplaats worden bereikt.

Het blijft mogelijk om met bus 108 vanuit Laren of Hilversum het museum te bereiken. De halteplaats St Janskerkhof is tijdelijk verplaatst.

Vanuit Laren

Zowel fietsers als autobestuurders komende uit de richting Laren worden geadviseerd om op de Hilversumseweg de borden naar het museum te volgen (zie plaatje boven voor locatie van de borden). Via de Vredelaan, de Langsakker en de ventweg kan het museum en de GNR-parkeerplaats worden bereikt.

Het blijft mogelijk om met bus 108 vanuit Laren of Hilversum het museum te bereiken. De halteplaats St Janskerkhof is tijdelijk verplaatst.