Jens zat er het dichtste bij

In het museum heeft een hele tijd een mooie met onwijs veel stenen beplakte Stegosaurus gestaan. Vanaf half december tot en met eind maart konden bezoekers raden hoeveel steentjes er op zijn vel waren geplakt.

Jens zat daar het dichtstbij: zat er slechts 3 steentjes naast. Volgens hem had Adri 1730 steentjes geplakt, maar het waren er 1727! Op de bijgaande foto is goed te zien dat Jens ontzettend blij is met de Stegosaurus. Hij heeft hem dan ook een mooie plek gegeven op zijn kamer. De negen anderen, die ook dicht in de buurt van het juiste aantal steentjes zaten, hebben een prijsje gewonnen.

Half oktober is de nieuwe wisseltentoonstelling over de fossielen klaar en tegen die tijd is er weer een dier beplakt en kan het raden weer beginnen!

Winnaars loterij

Van half december tot en met eind maart konden bezoekers een lootje kopen van 50 cent. Daarmee konden ze een prachtige doos gevuld met leuke stenen, fossieltjes en diverse andere artikelen uit de winkel winnen. Adri had drie dozen van dezelfde kleur in drie verschillende maten gemaakt.

Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden. De grote doos is gewonnen door Nandish. Zijn geluk kon niet op, want hij viel ook nog in de prijzen bij de Stegosaurus.

De tweede prijs – een iets kleinere doos – ging naar Roan en de derde prijs naar Michiel.