Opnieuw grote verkoop fossielen, mineralen en stenen

Voor de tweede keer in het jubileumjaar organiseren wij een verkoop. Dit keer zullen niet alleen fossielen, maar ook mineralen en stenen tegen zeer aantrekkelijke prijzen in het souterrain van het museum verkocht worden.

Datum: 27 november van 13.00 tot 16.30 uur. De entree is gratis!!

De te koop aangeboden fossielen, mineralen en stenen zijn afkomstig van schenkingen. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Tijdens de succesvol verlopen verkoop op 26 juni stonden een half uur voor opening al veel mensen ongeduldig te trappelen om hun slag te kunnen slaan. Meer dan 150 bezoekers , groot en klein, gingen gretig op zoek naar een juweeltje. Dat leverde een heel mooi bedrag op, dat geïnvesteerd kan worden in het museum. Hopelijk wordt 27 november net zo’n groot succes als in juni.